banner_01

Maatwerk

AXON leertrajecten richt zich op maatwerk voor instellingen. Voor veel instellingen is incompany de eerste keuze vanwege de specifieke voordelen.

Voordelen
De leertrajecten kunnen worden afgestemd op de eigen praktijk, cultuur en ervaringen van de instelling. Specifieke onderwerpen die binnen een team spelen, kunnen meer nadruk krijgen. Hierdoor wordt het leertraject als uitermate zinvol ervaren door de medewerkers, hetgeen onder meer blijkt uit de hoge waardering van onze cursussen.

We komen naar u toe, dat bespaart u (extra) reistijd. Data en tijden spreken we in overleg met u af. Wij zorgen voor het opleidingsmateriaal, de leermiddelen en de docenten. U zorgt voor een geschikte locatie, de catering en voor de audiovisuele apparatuur.

Een incompany biedt ook kostenvoordelen op. We werken met een vast tarief per groep, wat aanzienlijk minder is dan de prijs van open inschrijving.

Advies
Voor al uw vragen over maatwerk – in company trajecten of het maken van een oriënterende afspraak kunt u contact opnemen met ons secretariaat.

Regionaal scholingsaanbod

In een aantal regio’s in Nederland zijn afspraken gemaakt met het regionaal samenwerkingsverband. Het voordeel hiervan is dat de gezamenlijke cursussen de regionale samenwerking kunnen verbeteren.

Laatste nieuws

HersenletselCongres 2023

Maandag 27 november 2023 ReeHorst, Ede Hét jaarlijks terugkerend congres...

Meer info

Instap e-learning

  Door de druk op de zorg is er sprake van een grotere wisseling van...

Meer info

Post HBO-opleiding gespecialiseerde verpleegkundige Niet-Aangeboren Hersenletsel

Handvatten voor zorg en omgang met complexe cliëntengroep In januari 2022 startte...

Meer info